HATHA JOGA CREATIVE


HATHA JOGA CREATIVE

Ustvarjalne različice jogijskih položajev ob uporabi pripomočkov. 

Hatha joga creative je ustvarjalna različica prakse hatha joge. Program je edinstven,  izven ustaljenih okvirov. S širokim razponom položajev in njihovih različic nam nudi številne izzive in nas uči upoštevati lastne meje. Poudarek je na utrjevanju osnovnih jogijskih položajev skozi neobičajne navezave, ustvarjalne različice in ob uporabi pripomočkov. Tečaj je primeren tako za začetne, kot za napredne praktikante, ki so radovedni, aktivni in radi raziskujejo.

Kaj lahko pričakujete na Hatha Joga Creative?

Hatha joga creative je nadgradnja osnovnih programov joge. S postopnim učenjem inovativnih različic položajev in jogijskih tehnik raziskujemo zanimivejše pristope k praksi joge. Namen je odmik od ustaljenih vzorcev gibanja in osvetlitev prakse joge z drugačnega zornega kota. Ponuja velik preskok v napredku telesnih sposobnostih. To raziskovanje, opazovanje sebe v gibanju izven okvirov, prinese kopico novih občutkov in spoznanj. 

Dejan je poseben učitelj. Počutje po njegovih programih je vedro, odprto. Vzdušje, ki ga ustvarja na uri je neverjetno. Kanček humorja takrat, ko je naporno. Prava beseda na mestu, tik preden bi se vdali misli, da nečesa ne zmoremo. Dejanova ustvarjalnost je neizmerna. Jogijski položaji dobijo čisto drugačne preobleke. Pripomočki, ki jih pri raziskovanju uporablja so male žoge, uteži, drsniki, kvadri, elastični trakovi, palice in drugo. Za globlje razumevanje giba, kakovostnejše nastavitve v položajih in povezovanje vadečih vzpodbuja delo v parih. Med udeleženci v njegovih skupinah se stkejo prijetne prijateljske vezi. Izkušnja prakse pod njegovim vodstvom je neprecenljiva.

Hatha Joga Creative

Komu je Hatha Joga Creative namenjena?

Tečaj hatha joga creative priporočamo radovednim praktikantom, ki občutijo osnovni program hatha joge kot premalo zanimiv in dinamičen.
Program je primeren za tiste začetnike, ki imajo aktiven življenjski slog, nekaj gibalnih izkušenj s podobnih programov in so se pripravljeni prepustiti izzivu. Priporočamo ga izkušenim praktikantom, ki so se naveličali običajne vodene jogijske prakse in bi svojo izkušnjo radi nadgradili. 

 

 

Tečaj hatha joga creative poteka ob torkih 18.00-19.15 od septembra do junija v našem joga studiu Yoga Yama, Celovška 32, Ljubljana – Šiška.

Priključitev skupini je mogoča kadarkoli.

Hatha jogo creative vodi Dejan.