Jesenski sprostilni regenerativni joga oddih na Obali


JESENSKI

Sprostilni regenerativni joga oddih na Obali 
  Belvedere nad Izolo, Slovenska Obala
Jesen 2020 (petek, 16.10. – nedelja, 18.10.)

Programi dobrega počutja.

 

 

 
Vsebine jesenskega sprostilnega regenerativnega joga oddiha na Slovenski obali:

 

 

 

 

 

∙ Jutranja osvežujoča raztezna joga, 
∙ Večerna regenerativna joga z vibracijami tibetanskih posodic,
∙ Vodene skupinske meditacije (zvočna meditacija, enotočkovna meditacija, čuječnost, analitična meditacija),
3-urni obnovitveni savna ritual (parna kopel s pilingom, masažni dotik, vrtinčenje zraka v finski savni, zvočna kopel z gongom in tibetanskimi posodicami, bazen),
∙ Meditacija v hoji po vrhu klifa do Mesečevega zaliva in zen meditacija postavljanja kamnitih skulptur
∙ Izkustvena interaktivna delavnica.

Prebivali bomo v Belvedere Resort Hotels*** , ki se nahaja na vzpetini neposredno nad morjem v Krajinskem parku Strunjan. Objem mediteranskega rastlinja. Hipnotičen pogled na morje. Edinstveno SPA doživetje. Razvajanje za vse čute. 

Savna ritual
Podali se bomo v svet sprostilnih regenerativnih savna programov. Parna kopel je znana po tem, da vlaži dihalne poti in jih čisti. Njene učinke bomo nadgradili z nežnim pilingom celega telesa. Vtiranje solnih kristalov bo kožo prekrvavilo in obnovilo. Zvočna kopel z gongom in tibetanskimi posodicami bo v ogrevanem počivališču prežela celo telo in nas peljala proti stanju notranjega ravnovesja. Finska savna je znana po tem, da krepi imunski sistem. Program vrtinčenja zraka nam bo pomagal pri izločanju odvečnih snovi iz telesa. Ritual bomo zaokrožili s sproščujočim razvajanjem v bazenu.

Polnjenje z vitalno energijo
Jesenski joga oddih nas bo očaral s svojim mediteranskim pridihom. Potepali se bomo v objemu oljčnih nasadov, trt in kakijev. Sprehajalna pot nas bo vodila po robu visokega klifa, vse do velikega strunjanskega kamnitega križa, ki je močna energetska točka. Tu se odpre prostran razgled na Mesečev zaliv in njegovo čarobno turkizno zeleno barvo. Ob vznožju klifa, na enem od najlepših, najsamotnejših kotičkov slovenske obale, se bomo potopili v meditativno postavljanje kamnitih skulptur. Na bioenergetskih točkah se bomo predali praksi polnjenja z vitalno energijo. 

regenerativna joga

 

 

 

Regenerativna joga z vibracijami tibetanskih posodic
Nežni raztezni položaji, ki jih zadržujemo dlje časa, sproščajo telesne in čustvene napetosti, umirjajo um, spodbujajo pretok energije po energetskih kanalih. Predaja znotraj položaja in zadrževanje položaja izboljšuje prožnost vezivnega tkiva in sklepov, uravnoveša in usmerja pretok prane, izboljšuje osredotočenost uma in praktikantu nudi možnost zavedanja in nadzora odvečnih mentalnih vsebin.    

Podrobnosti povezane s prijavo
Prijava v hotel je v petek mogoča po 15.00 uri.

Prispevek za joga oddih je 229/199* eur
*Znižana cena za člane Pot joge in Yoga Yama ter za zgodnje prijave

Rok za prijavo je do zapolnitve mest. 

 

Prispevek vključuje:
pijačo dobrodošlice,
nastanitev v dvoposteljni sobi
bogat samopostrežni zajtrk in večerja (2x),
triurni vstop v wellness & SPA,
parkirišče v neposredni bližini hotela,
wi-fi,
programske vsebine in organizacijo oddiha.

Prispevek ne vključuje prevoza.
Doplačilo prijavnine v višini 1,00 eur/osebo v enkratnem znesku in doplačilo turistične takse 2,50 eur/noč/osebo ob odhodu na recepciji.
Doplačilo za enoposteljno sobo je 17 eur/noč. 

Za rezervacijo mesta je potrebno vplačilo. 
Vplačilo v primeru odjave v celoti zadržimo in ga zamenjamo za udeležbo na programu joge. 

S seboj prinesite joga podlogo, ruto (dekico) za končno sproščanje, osebno stekleničko vode, lahka udobna oblačila za vadbo, osebno toaleto, obutev in topla oblačila za sprehod v naravi.

Predznanje joge ni potrebno. Oddiha se lahko udeleži kdorkoli, ki bi se rad predal sproščanju, regeneraciji, meditaciji, nežnemu gibanju. Dobrodošli, če želite preživeti prijeten vikend v dobri družbi ob morju. 

Voditelja joga oddiha:

Dejan Žuna
Sončen, nasmejan, srčen, iznajdljiv, topel, iskren. Intuitiven. Idejni vodja oddiha z veliko domišljije,  ustvarja po navdihu. Z veliko izkušenj in znanja, ki jih preliva v modrost in nesebično deli. Od malega  v stiku z duhovnostjo in filozofijo. Učitelj in učenec joge.

Nataša Petavs
Natančna, skrbna, sistematična, logična, trdna navzven in mehka navznoter. Razumska. Organizatorka oddiha, ustvarja po tehtnem razmisleku. Pridobljeno znanje rada izliva v besedila, spoznanja pa v življenje. Učiteljica in učenka joge.  

 

 

 

3-krogci