Jesenski sprostilni regenerativni joga oddih na Obali


JESENSKI

Sprostilni regenerativni joga oddih na Slovenski Obali
  Belvedere nad Izolo
Jesen 2021 (petek – nedelja)

Tantra joga delavnica: Čutenje esence sebe.

 

 

 
Vsebine jesenskega sprostilnega regenerativnega joga oddiha na Slovenski obali:

 

 

 

 

 

 

 

∙ Jutranja osvežujoča raztezna joga, 
∙ Večerna regenerativna joga,
∙ Vodene skupinske meditacije (meditacija na dih, enotočkovna meditacija, čuječnost),
3-urni obnovitveni savna ritual (parna kopel s pilingom, masažni dotik, vrtinčenje zraka v finski savni, zvočna kopel z gongom in tibetanskimi posodicami, bazen),
∙ Meditacija v hoji po vrhu klifa do Mesečevega zaliva in zen meditacija postavljanja kamnitih skulptur in mandal,
∙ Duhovni krog, 
∙ Tantrična delavnica: ČUTENJE ESENCE SEBE (povezovanje s seboj, samospoznavanje, predaja, prepuščanje).

Prebivali bomo v Belvedere Resort Hotels*** , ki se nahaja na vzpetini neposredno nad morjem v Krajinskem parku Strunjan. Objem mediteranskega rastlinja. Hipnotičen pogled na morje. Edinstveno SPA doživetje. Razvajanje za vse čute. 

Savna ritual
Podali se bomo v svet sprostilnih regenerativnih savna programov. Parna kopel je znana po tem, da vlaži dihalne poti in jih čisti. Njene učinke bomo nadgradili z nežnim pilingom celega telesa. Vtiranje solnih kristalov bo kožo prekrvavilo in obnovilo. Zvočna kopel z gongom in tibetanskimi posodicami bo v ogrevanem počivališču prežela celo telo in nas peljala proti stanju notranjega ravnovesja. Finska savna je znana po tem, da krepi imunski sistem. Program vrtinčenja zraka nam bo pomagal pri izločanju odvečnih snovi iz telesa. Ritual bomo zaokrožili s sproščujočim razvajanjem v bazenu.

Polnjenje z vitalno energijo
Jesenski joga oddih nas bo očaral s svojim mediteranskim pridihom. Potepali se bomo v objemu oljčnih nasadov, trt in kakijev. Sprehajalna pot nas bo vodila po robu visokega klifa, vse do velikega strunjanskega kamnitega križa, ki je močna energetska točka. Tu se odpre prostran razgled na Mesečev zaliv in njegovo čarobno turkizno zeleno barvo. Ob vznožju klifa, na enem od najlepših, najsamotnejših kotičkov slovenske obale, se bomo potopili v meditativno postavljanje kamnitih skulptur. Na bioenergetskih točkah se bomo predali praksi polnjenja z vitalno energijo. 

Jesenski joga oddih Pot joge

 

 

 

Regenerativna joga
Nežni raztezni položaji, ki jih zadržujemo dlje časa, sproščajo telesne in čustvene napetosti, umirjajo um, spodbujajo pretok energije po energetskih kanalih. Predaja znotraj položaja in zadrževanje položaja izboljšuje prožnost vezivnega tkiva in sklepov, uravnoveša in usmerja pretok prane, izboljšuje osredotočenost uma in praktikantu nudi možnost zavedanja in nadzora odvečnih mentalnih vsebin.    

Podrobnosti povezane s prijavo
Prijava v hotel je v petek mogoča po 15.00 uri.

S strani hotela smo prejeli dve cenovni ponudbi (z in brez bonov). Prispevek za organizacijo in izvedbo oddiha je v obeh primerih v enaki višini.

Prispevek za joga oddih brez koriščenja turističnega bona je 199*/229 eur
*Znižana cena za člane Pot joge in Yoga Yama

Prispevek za joga oddih s koriščenjem turističnega bona je 75 eur bon + 149*/179 eur ostale storitve (polpenzion, najem savne, najem joga dvorane, organizacija oddiha)
*Znižana cena za člane Pot joge in Yoga Yama

Doplačilo za enoposteljno sobo je 20 eur/noč.
Doplačilo prijavnine v višini 1,60 eur/osebo v enkratnem znesku in doplačilo turistične takse 2,00 eur/noč/osebo ob odhodu na recepciji. 

Rok za prijavo je do zapolnitve mest. 

 

Prispevek vključuje:
pijačo dobrodošlice,
nastanitev v dvoposteljni sobi
bogat samopostrežni zajtrk in večerja (2x),
triurni vstop v wellness & SPA,
parkirišče v neposredni bližini hotela,
wi-fi,
programske vsebine in organizacijo oddiha.

Prispevek ne vključuje prevoza.

Za rezervacijo mesta je potrebno vplačilo. 
Vplačilo v primeru odjave z vaše strani v celoti zadržimo in ga zamenjamo za udeležbo na programu joge. 

S seboj prinesite joga podlogo, ruto (dekico) za končno sproščanje, osebno stekleničko vode, lahka udobna oblačila za vadbo, osebno toaleto, obutev in topla oblačila za sprehod v naravi.

Predznanje joge ni potrebno. Oddiha se lahko udeleži kdorkoli, ki bi se rad predal sproščanju, regeneraciji, meditaciji, nežnemu gibanju. Dobrodošli, če želite preživeti prijeten vikend v dobri družbi ob morju. 

Voditelja joga oddiha:

Dejan Žuna
Sončen, nasmejan, srčen, iznajdljiv, topel, iskren. Intuitiven. Idejni vodja oddiha z veliko domišljije,  ustvarja po navdihu. Z veliko izkušenj in znanja, ki jih preliva v modrost in nesebično deli. Od malega  v stiku z duhovnostjo in filozofijo. Učitelj in učenec joge.

Nataša Petavs
Natančna, skrbna, sistematična, logična, trdna navzven in mehka navznoter. Razumska. Organizatorka oddiha, ustvarja po tehtnem razmisleku. Pridobljeno znanje rada izliva v besedila, spoznanja pa v življenje. Učiteljica in učenka joge.  

 

 

 

3-krogci