Poletni Joga oddih na morju


POLETNI

Joga oddih na morju
  Labin, Rabac
Poletje 2022 (petek – nedelja)

Prostor in čas za stik s seboj, za prakso joge, sproščanje, meditacijo in poglabljanje skozi duhovne pogovore.

 

 

 
Vsebine joga oddiha (jogijske in prostočasne aktivnosti):

 

∙ Lahkotna popoldanska in poživljajoča jutranja praksa joge, jogijsko dihanje, osredotočanje.
∙ Jogijska duhovna učenja (izkustvena delavnica).
∙ Sprehod v naravi, meditacija v hoji.
∙ Kopanje v morju, sprostitev, prosti čas.
∙ Sproščanje in meditacija v soju lune in zvezd.
∙ Večerna zvočna kopel s tibetanskimi posodicami in gongom.
∙ Delavnica priprave preprostih vegetarijanskih jedi.

Labin je mesto na notranji strani Istre, približno na polovici poti med Rijeko in Pulo. Prebivali bomo v pravljični hiši, ki nudi vrhunsko udobje. Hiša je obdana z zelenico, ima dve nadstropji in čudovito teraso z razgledom na okoliško zelenje.

Prehrana na joga oddihu bo vegetarijanska/veganska, v sklopu priprave obrokov se bomo spoznali z nasveti za ustvarjanje okusnih jedi.

Možnost uskladitve prevozov in delitve stroškov prevoza. Hiša je nekoliko izven centra Labina, v naravi. Za pot v eno smer potrebujemo 3 ure. Odhod iz Ljubljane je predviden v petek popoldne, po dogovoru lahko prej. Po zaključku prijav vam bomo poslali navodila v povezavi z organizacijo prevoza, v kolikor boste želeli potovati v skupini. 

S seboj prinesite joga podlogo ali veliko kopalno brisačo, ruto (dekico) za končno sproščanje, osebno stekleničko vode, lahka udobna oblačila za vadbo in topla večerna oblačila, kopalke, osebno toaleto, obutev za sprehod v naravi.

Prispevek za joga oddih je * eur in vključuje dve nočitvi, vegetarijanske/veganske obroke, izvedbo programa in organizacijo oddiha. Prispevek ne vključuje prevoza.   

Za rezervacijo mesta je potrebno vplačilo. Vplačilo v primeru odjave v celoti zadržimo in ga zamenjamo za udeležbo na programu joge. Število udeležencev je omejeno. Program bo izveden, če bo prijavljenih najmanj 6 udeležencev. Ob izkazanem zanimanju vam bomo poslali podrobnosti oddiha (okvirni program, prijavnica, navodila za pot). 

Voditelja oddiha

Dejan Žuna
Sončen, nasmejan, srčen, iznajdljiv, topel, iskren. Intuitiven. Idejni vodja oddiha z veliko domišljije,  ustvarja po navdihu. Z veliko izkušenj in znanja, ki jih preliva v modrost in nesebično deli. Od malega  v stiku z duhovnostjo in filozofijo. Učitelj in učenec joge.  

Nataša Petavs
Natančna, skrbna, sistematična, logična, trdna navzven in mehka navznoter. Razumska. Organizatorka oddiha, ustvarja po tehtnem razmisleku. Pridobljeno znanje rada izliva v besedila, spoznanja pa v življenje. Učiteljica in učenka joge.

Okvirni urnik:

 

Petek
18.00 – 19.00 Prihod in namestitev.
19.30 Večerja
20.30 – 22.00 Spoznavno druženje v sklenjenem duhovnem krogu, meditacija.

Sobota
8.00 – 9.00 Lahkotna in poživljajoča jutranja vadba joge, jogijsko dihanje, kratka meditacija.
9.30 Zajtrk
11.00 – 16.00 Kopanje v morju, sprostitev, družabne aktivnosti na plaži.
17.00 Večerja in kuharska delavnica
19.00 – 22.00 Jogijska duhovna učenja (izkustvena delavnica), sproščanje in meditacija v soju zvezd in polne lune, zvočna kopel s tibetanskimi posodicami in gongom.

Nedelja
8.00 – 9.00 Sprehod v naravi, jogijsko dihanje, meditacija v hoji.
9.30 Zajtrk na plaži
10.00 – 14.00 Kopanje v morju, sprostitev, družabne aktivnosti na plaži.
15.00 Kosilo in kuharska delavnica
16.00 – 17.00 Pakiranje, pospravljanje, čiščenje
17.00… Zaključek, odhod

Program je okviren. Možne so spremembe časovnih okvirov in vsebin v skladu z željami udeležencev in vremenskimi razmerami.

Lahko sodelujete pri vseh aktivnostih, seveda pa si lahko izberete le tiste, ki so vam všeč, ostali čas pa preživite v naravi ali ob knjigi.

 

Za več fotografij s preteklih oddihov si oglejte našo galerijo Fotoutrinkov 

 

 

 

3-krogci