Pomladni regenerativni joga oddih v naravi


POMLADNI

Energetski joga oddih v naravi
  Terme Sveti Martin, Hrvaška
Junij 2024 (petek, 14.6. – nedelja, 16.6.)

Jogijske prakse za obnovo energije, prebujanje energetskih centrov, prostor in čas za stik z naravo.

 

 

 
Vsebine pomladnega energetskega joga oddiha           
∙ Poživljajoča jutranja in lahkotna popoldanska praksa joge.
∙ Energetsko potovanje za regeneracijo in vitalizacijo.
∙ Telesne, subtilne in meditativne jogijske prakse za posamezen energetski center. 
∙ Termomineralni bazeni z zdravilnimi učinki litija, selena in kalija.
∙ Sprostitev, zvočna kopel ob zvokih tibetanskih posodic in gonga.

Prebivali bomo v resortu Terme Sveti Martin****, ki leži na severu Hrvaške, v Medžimurju. Resort obkroža navdihujoča narava s slikovitimi griči vinogradov. Hotel je okolju prijazen in podpira zdravo bivanje. Termalna voda blagodejo vpliva na celoten organizem. Sožitje z naravo in sveža sezonska lokalno pridelana hrana ustvarjata celostno edinstveno doživetje.
Praksa joge

Praksa joge bo čudovito zaokroževala uravnotežen, aktiven, čuječ vikend. Pomagala nam bo prebuditi energijo in vitalnost. Vzpodbudila bo regnerativne procese v telesu, mehčala togosti in zakrčenosti. Potovali bomo stran od stresa. V notranji mir. V občutek povezanosti. 

Bazeni s termalno mineralno vodo

Termalno mineralna voda vsebuje bogastva iz zemeljskih globin. Polna je litija, ki ima izjemen pomiritveni učinek ter selena in kalija, ki imata protivnetni učinek. Voda ima povprečno temperaturo 35 stopinj celzija. Telesu vrača občutek vitalnosti in lahkotnosti.

Zvočna kopel s tibetanskimi posodicami in gongom

Sprostitev z zvokom je nežen način sproščanja fizičnega telesa, uravnovešanja energij in umiritve uma. Hkrati se združita zaznavi zvoka, ki ga slišimo, in vibracij, ki jih globoko občutimo. Mehka sproščenost in prijetno udobje po programu bodo občutja le še okrepili.

Energetsko potovanje

Na pomladnem joga oddihu se bomo povezovali z naravo. Skupaj se bomo podali na potovanje po energetskih središčih z namero regeneracije in vitalizacije. S pomočjo telesnih praks, tehnik jogijskega energetskega diha in praks meditativne osredotočenosti se bomo napolnili in osvežili. Posvetili se bomo praksam za vsak energetski center posebej.

 

Podrobnosti oddiha
Hotel ponuja polpenzion in nudi možnost prilagoditve prehrane posebnostim in željam (vegetarijanska/veganska, brezglutenska, brez laktoze). 

Prijava v hotel je mogoča v petek po 14.00 uri.

Prispevek za joga oddih je 310/280* eur.
*Znižana cena velja za člane Pot joge in člane Yoga Yame.

Možno je doplačilo za enoposteljno sobo 36 eur/noč.

Po želji možnost doplačila za obisk savne 15 eur/osebo. 
Doplačilo turistične takse 1,00 eur/osebo/noč na recepciji.          
Za rezervacijo mesta na joga oddihu je potrebno delno vplačilo. Vplačilo v primeru odjave zadržimo. Predznanje joge ni potrebno. Oddiha se lahko udeleži kdorkoli, ki bi se rad predal sproščanju, meditaciji, nežnemu gibanju. Dobrodošli, če želite preživeti prijeten vikend v dobri družbi, povezani z naravo. Informacije in prijave: info@potjoge.si

Rok za prijavo je do zasedbe prostih mest. Poznejša prijava je odvisna od razpoložljivosti prostih hotelskih kapacitet.

S seboj prinesite joga podlogo, ruto (dekico) za končno sproščanje, osebno stekleničko vode, lahka udobna oblačila za prakso joge, topla športna oblačila in obutev za sprehod v naravi, osebno toaleto.

Prispevek vključuje:

Nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu
Bogat samopostrežni zajtrk in večerja (2x polpenzion)
Vstop v bazenski kompleks The Temple of Life 
Brezžični dostop do spleta
Parkirišče v neposredni bližini hotela
Programske vsebine in organizacijo oddiha

Prispevek ne vključuje prevoza.

Voditelja oddiha

Dejan Žuna
Sončen, nasmejan, srčen, iznajdljiv, topel, iskren. Intuitiven. Idejni vodja oddiha z veliko domišljije,  ustvarja po navdihu. Z veliko izkušenj in znanja, ki jih preliva v modrost in nesebično deli. Od malega  v stiku z duhovnostjo in filozofijo. Učitelj in učenec joge.  

Nataša Petavs
Natančna, skrbna, sistematična, logična, trdna navzven in mehka navznoter. Razumska. Organizatorka oddiha, ustvarja po tehtnem razmisleku. Pridobljeno znanje rada izliva v besedila, spoznanja pa v življenje. Učiteljica in učenka joge.

 

 

 

 

3-krogci