Pomladni regenerativni joga oddih v naravi


POMLADNI

Energetski joga oddih v naravi
  …še razkrijemo kje…
Prvomajski prazniki 2023 (petek – nedelja)

Jogijske prakse za obnovo energije, sprostilni regenerativni programi v savni, prostor in čas za stik z naravo.

 

 

 
Vsebine pomladnega energetskega joga oddiha     

∙ Poživljajoča jutranja in lahkotna popoldanska praksa joge.
∙ Energetska pot z regenerativnimi točkami.
∙ Telesne, subtilne in meditativne jogijske prakse za posamezen energetski center. 
∙ Sprostilni regenerativni programi v savni (vrtinčenje zraka v finski savni, meditacija in regeneracija v počivališču, parna kopel).
∙ Sprostitev, zvočna kopel ob zvokih tibetanskih posodic in gonga.

Prebivali bomo v čudovitem hotelu na obronkih gozdov, ki nudi vrhunsko udobje in gostoljubnost. Hotel je obdan z naravo in ima čudovito sončno teraso.

Praksa joge

Praksa joge bo čudovito zaokroževala uravnotežen, aktiven, čuječ vikend. Pomagala nam bo prebuditi energijo in vitalnost. Vzpodbudila bo regnerativne procese v telesu, mehčala togosti in zakrčenosti. Potovali bomo stran od stresa. V notranji mir. V občutek povezanosti. 

Savne

Toplota, energija solnih lučk, vonj naravnih eteričnih olj. Podali se bomo v svet sprostilnih regenerativnih programov. Parna kopel vlaži dihalne poti in jih čisti. Finska savna krepi imunski sistem in pomaga izločati odvečne snovi iz telesa. Tuš presenečenja osveži po izstopu iz savne. Ogrevano počivališče nudi občutek polnjenja in regeneracije. Program vrtinčenja zraka, čiščenje dihalnih poti s tehnikami jogijskega dihanja, meditacija.

Zvočna kopel s tibetanskimi posodicami in gongom

Sprostitev z zvokom je nežen način sproščanja fizičnega telesa, uravnovešanja energij in umiritve uma. Hkrati se združita zaznavi zvoka, ki ga slišimo, in vibracij, ki jih globoko občutimo. Mehka sproščenost po savnanju in prijetno udobje počivališča bodo občutja le še okrepili.

Energetska pot

Na pomladnem joga oddihu se bomo povezovali z naravo. Skupaj se bomo podali na sprehod po energijski poti z regenerativnimi točkami in se s pomočjo telesnih praks, tehnik jogijskega energetskega diha in praks meditativne osredotočenosti napolnili in osvežili. Posvetili se bomo praksam za vsak energetski center posebej.

 

Podrobnosti oddiha
Možnost prilagoditve prehrane posebnostim in željam (vegetarijanska/veganska, brezglutenska, brez laktoze). 

Prijava v hotel je mogoča v petek po 14.00 uri.

Prispevek za joga oddih bo znan naknadno.
*Znižana cena velja za člane Pot joge in člane Yoga Yame.

Možno je doplačilo za enoposteljno sobo 25 eur/noč.

Doplačilo prijavnine v višini 1,00 eur v enkratnem znesku ob prihodu na recepciji. 
Doplačilo turistične takse 2,50 eur/osebo/noč ob odhodu na recepciji.    

Za rezervacijo mesta je potrebno delno vplačilo. Vplačilo v primeru odjave zadržimo. V primeru upravičene odjave ga je možno prenesti na naslednji joga oddih. 

Predznanje joge ni potrebno. Oddiha se lahko udeleži kdorkoli, ki bi se rad predal sproščanju, meditaciji, nežnemu gibanju. Dobrodošli, če želite preživeti prijeten vikend v dobri družbi povezani z naravo. 

Informacije in prijave: info@potjoge.si

Rok za prijavo je do zapolnitve mest.

S seboj prinesite joga podlogo, ruto (dekico) za končno sproščanje, osebno stekleničko vode, lahka udobna oblačila za prakso joge, topla športna oblačila in obutev za sprehod v naravi, osebno toaleto.

Prispevek vključuje:

Nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu
Bogat samopostrežni zajtrk in večerja (2x polpenzion)
Neomejen vstop v Wellness center s savnami
Brezplačna uporaba kopalne brisače, savna rjuhe in hotelskih copat 
Brezžični dostop do spleta
Parkirišče v neposredni bližini hotela
Programske vsebine in organizacijo oddiha

Prispevek ne vključuje prevoza.

Voditelja oddiha

Dejan Žuna
Sončen, nasmejan, srčen, iznajdljiv, topel, iskren. Intuitiven. Idejni vodja oddiha z veliko domišljije,  ustvarja po navdihu. Z veliko izkušenj in znanja, ki jih preliva v modrost in nesebično deli. Od malega  v stiku z duhovnostjo in filozofijo. Učitelj in učenec joge.  

Nataša Petavs
Natančna, skrbna, sistematična, logična, trdna navzven in mehka navznoter. Razumska. Organizatorka oddiha, ustvarja po tehtnem razmisleku. Pridobljeno znanje rada izliva v besedila, spoznanja pa v življenje. Učiteljica in učenka joge.

 

 

 

 

3-krogci