Wellness joga oddih


ZIMSKI

Wellness joga oddih
  Lokacija še ni znana
Zima 2025 (petek – nedelja)

Sproščanje, regeneracija, savna programi.

 

 

 
Vsebine zfimskega joga oddiha           
∙ Osvežujoča jutranja joga.
∙ Večerna regenerativna praksa jin joge.  
∙ Jogijsko sproščanje joga nidra. Zvočna kopel ob zvokih tibetanskih posodic in gonga. 
∙ Vodeni savna programi (vrtinčenje zraka, solni piling, čistilni jogijski dih, vodeno sproščanje).
∙ Jogijske prakse v naravi. Prebivali bomo v hotelu, ki nudi vrhunsko udobje in gostoljubnost. Njegove odlike so luksuzna namestitev in razkošje gurmanskih užitkov. Hotelski wellness spa center je popoln kraj za razvajanje. Bazenska oaza sprostitve z vodnimi masažami in svet savn nudita edinstveno kombinacijo za dobro počutje. 

Praksa joge

Praksa joge bo čudovito zaokroževala uravnovešen čuječ vikend. Pomagala nam bo prebuditi energijo in vitalnost. Vzpodbudila bo regnerativne procese v telesu, mehčala togosti in zakrčenosti. Potovali bomo stran od stresa, v notranji mir, v občutek napolnjenosti. 

Vodeni savna programi

Toplota, energija solnih lučk v počivališču, vonj naravnih eteričnih olj. Program vrtinčenja zraka, solni piling, čiščenje dihalnih poti s tehnikami jogijskega dihanja, meditacija. Podali se bomo v svet sprostilnih regenerativnih programov. Finska savna krepi imunski sistem in razstruplja telo. Toplota pomaga sprostiti napete mišice in umiriti živčni sistem. Parna turška savna (hammam) blagodejno vpliva na dihalne poti. Para odpre pore in pripomore k naravnemu čiščenju kože, ki postane nežna in gladka. Infrardeča savna deluje globinsko, izboljša cirkulacijo in obnovo. Ogrevano počivališče s steno iz solnih lučk nudi občutek polnjenja.

Zvočna kopel s tibetanskimi posodicami in gongom

Sprostitev z zvokom je nežen način sproščanja fizičnega telesa, uravnovešanja energij in umiritve uma. Hkrati se združita zaznavi zvoka, ki ga slišimo, in vibracij, ki jih globoko občutimo. Mehka sproščenost in prijetno udobje občutja le še okrepijo.

Jogijske prakse v naravi

Navdušil nas bo čudovit razgled. Povezali se bomo z naravo, se naužili čistega zraka. Skupaj se bomo podali na potovanje po jogijskih tehnikah z namero regeneracije in vitalizacije. S pomočjo jogijskega energijkega diha in praks meditativne osredotočenosti se bomo napolnili in osvežili.

 

Podrobnosti oddiha
Hotel ponuja polpenzion in nudi možnost prilagoditve prehrane posebnostim in željam (vegetarijanska/veganska, brezglutenska, brez laktoze). 

Prijava v hotel je mogoča v petek po 14.00 uri.

Prispevek za joga oddih bo znan naknadno.
*Znižana cena velja za člane Pot joge in člane Yoga Yame.

Možno je doplačilo za enoposteljno sobo 25 eur/noč.

Doplačilo prijavnine v višini 1,00 eur v enkratnem znesku na recepciji. Doplačilo turistične takse 3,13 eur/osebo/noč na recepciji.          Za rezervacijo mesta na joga oddihu je potrebno delno vplačilo. Vplačilo v primeru odjave zadržimo. V primeru upravičene odjave ga je možno prenesti na naslednji joga oddih. 

Predznanje joge ni potrebno. Oddiha se lahko udeleži kdorkoli, ki bi se rad predal sproščanju, savna programom, nežnemu gibanju. Dobrodošli, če želite preživeti prijeten vikend v dobri družbi, povezani z naravo. 

Informacije in prijave: info@potjoge.si
Rok za prijavo je do zasedbe prostih mest, poznejša prijava je odvisna od razpoložljivosti prostih hotelskih kapacitet.

S seboj prinesite joga podlogo, ruto (dekico) za končno sproščanje, osebno stekleničko vode, lahka udobna oblačila za prakso joge, topla športna oblačila in obutev za sprehod v naravi, osebno toaleto.

Prispevek vključuje:

Nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu
Bogat samopostrežni zajtrk in večerja (2x polpenzion)
Vstop v Wellness spa v času bivanja (notranji bazen in savne) 
Brezžični dostop do spleta
Parkiranje v garaži
Programske vsebine in organizacijo oddiha

Prispevek ne vključuje prevoza.

Voditelja oddiha

Dejan Žuna
Sončen, nasmejan, srčen, iznajdljiv, topel, iskren. Intuitiven. Idejni vodja oddiha z veliko domišljije,  ustvarja po navdihu. Z veliko izkušenj in znanja, ki jih preliva v modrost in nesebično deli. Od malega  v stiku z duhovnostjo in filozofijo. Učitelj in učenec joge.  

Nataša Petavs
Natančna, skrbna, sistematična, logična, trdna navzven in mehka navznoter. Razumska. Organizatorka oddiha, ustvarja po tehtnem razmisleku. Pridobljeno znanje rada izliva v besedila, spoznanja pa v življenje. Učiteljica in učenka joge.

 

 

 

 

3-krogci