108 pozdravov soncu (petek, 13.12.)


Vabljeni v petek, 13. 12. 2019 ob 18:30 na izvajanje 108 pozdravov soncu.

Številka 108 ima v svetu joge velik simbolni pomen. S ponovitvami te temeljne vinjase jogi lahko občasno preveri svojo telesno pripravljenost.

Preko fizičnega izvajanja zaporedja jogijskih položajev, se bomo poglabljali v stanje uma in prešli v meditacijo z gibom. Ker je izvajanje 108 pozdravov soncu fizično večji izziv, bomo šli skozi prakso skupaj.

V trenutku, ko nam bo postalo težko in bomo zaslišali dih soudeleženca poleg sebe, nam bo dana možnost povezave s skupno energijo in nadaljevanja izvajanja pozdravov soncu z močjo celotne skupine.

Na prakso ste vabljeni vsi, saj ni pomembno ali boste “uspeli” narediti vseh 108 pozdravov soncu, ne iščemo tekmovanja in ne želimo biti boljši od drugih.

Postavili bomo namero za prihajajoče leto in iskali moč v sebi. Iskali bomo bojevnico in bojevnika, ki je vedno prisoten v nas.

Posameznik se navadno ne zaveda, kako močan je dokler se ne sooči z izzivom in izstopi iz cone udobja. Praksa bo prilagojena vsem nivojem telesne pripravljenosti.

22. decembra se bo zgodil zimski sončev obrat, ki ga bomo pozdravili in skupaj zajeli pomirjeno energijo prihajajoče zime.

Čas praznikov in obdarovanj nas je navdihnil k odločitvi, da podarimo celoten izkupiček prostovoljnih prispevkov projektu Botrstvo, ki deluje v dobrobit otrokom po Sloveniji.

Prakso vodi Ajda Zenfox Lovec

KAJ?
108 pozdravov soncu

KDAJ?
Petek, 13.12. 2019 ob 18:30

KJE?
Joga studio Yoga Yama, Celovška 32, Ljubljana-Šiška

CENA?
Prostovoljni prispevki
Dogodek se odvija v sklopu petkovega programa karma joga, ki ga organiziramo z željo delovanja za dobro skupnosti. Zaželeni so prostovoljni prispevki, ki bodo v celoti namenjeni Botrstvu.

Prijave na dogodek niso potrebne.