Joga smeha in zvočna kopel


Smeh budi pozitivna čustva in vzpodbuja prijetnejše počutje.

Sam po sebi ne razreši ničesar, vendar s spremembo mentalne naravnanosti pomaga pogledati na situacijo s svetlejšega zornega kota.

V svojo sredino smo povabili Majo, učiteljico joge smeha iz Rijeke, ki bo razvedrila naš petkov večer.

Joga smeha je kombinacija vaj smeha in vaj dihanja. Izvaja se v skupini. Vpliva na telo in um. Z vajami smeha, nežnega raztezanja, dihanja in sproščanja izključimo intelekt in se predamo iskrenemu, globokemu, osvobajajočemu smehu. Na tak način vaje smeha postanejo močno orodje za spopadanje s stresom na telesni, umski in čustveni ravni.

Joga smeha:
– deluje antistresno,
– izboljša delovanje imunskega sistema,
– izboljša kroženje krvi,
– pospeši izločanje hormonov sreče.

“Izvor smeha je igra. Če se igramo kot otroci, se smeh pojavi povsem spontano.”

Proti zaključku programa bomo izvajali meditacijo smeha. Nato se bomo prepustili zvočni kopeli – popolni sprostitvi ob zvokih pojočih posod, gonga in harfe.

KAJ?
Joga smeha in zvočna kopel
KDAJ?
Petek, 17.11.2017 od 19.30 do 21.00
KJE?
Joga studio Yoga Yama, Celovška 32, Ljubljana-Šiška
CENA?
Dogodek se odvija v sklopu petkovega programa karma joga, ki ga organiziramo z željo delovanja za dobro skupnosti. Zaželjeni so prostovoljni prispevki, ki so namenjeni izvajalcu v zahvalo za čas, znanje in trud.

Število udeležencev je omejeno. Obvezna je prijava na:
info@potjoge.si

Voditeljica delavnice je Maja Dobrila Vukša.
Delavnica se izvaja v hrvaškem jeziku.

Maja Dobrila Vukša je učiteljica joge smeha od leta 2015. Usposabljanje za inštruktorico joge smeha je opravila v Zagrebu, usposabljanje za učiteljico pa v Španiji. S svojim dosedanjim delom je usposobila okrog 100 inštruktorjev in sicer v Srbiji, Hrvaški, Sloveniji, Makedoniji, Črni Gori, Norveški in Kanadi. Vodila je redne vadbene programe in delavnice v Srbiji in okoliških deželah.
Maja je glasbenica, inštruktorica joge za nosečnice, dula, Moon Mother, voditeljica zvočnih kopeli. Ima dva prekrasna sinova in je srečna žena.

Prisrčno dobrodošli!