Karma joga: dobrodelna akcija za pomoč ljudem v stiski (petek, 24.5)


Učitelji Yoga Yame vas v sklopu programa Karma joga vabimo, da v sodelovanju s Slovensko filantropijo zberemo osnovne potrebščine za osebe, ki si jih težje privoščijo.

Bodimo jim v podporo v drugi letošnji akciji, s pomočjo Slovenske filantropije, ki z izjemnim trudom in predanostjo skrbi za srečo drugih.

Zaradi omejenega prostora za zbiranje zalog, so nas na Slovenski filantropiji prosili naj zbiramo le naslednje stvari s seznama:

MOŠKE STVARI: čevlji (predvsem športni copati vseh velikosti), trenirke (XS), kavbojke (XS), 1x torbica za okoli pasu.

ŽENSKE STVARI: čevlji (38, 39, 40), tunike, pajkice.

OSTALO: higienski pripomočki, nahrbtniki, športne torbe za odrasle, pametni telefoni.

STVARI ZA KATERE NA SLOVENSKI FILANTROPIJI UREDIJO ODVOZ OD VAŠEGA DOMA (LJUBLJANA IN OKOLICA): kolesa (otroška, odrasla), omarica s ključem. Za odvoz stvari lahko pustite kontakt ali pišete naši Ajdi, pobudnici in organizatorki akcije, na lovec.ajda@gmail.com.


Vadeči lahko potrebščine prinesete v času svojih rednih programov joge do petka, 24. maja, v prostore joga studia Yoga Yama na Celovški cesti 32, ostali pa prosimo 15 minut pred termini rednih programov joge objavljenih na urniku www.yogayama.si. Takrat bo prisoten učitelj joge.

Zaključek akcije se bo zgodil 24.5.209 ob 19.30 uri, ko vas v zahvalo vabimo na prakso joge. Prakso vodita Lucija in Nina.

Po koncu programa se bo oglasila ekipa Slovenske filantropije ter prevzela zbrane donacije.

Iskrena hvala.