Dobrodelna akcija za stisko družin in beguncev (petek, 16.11.)


Jesen nas je že blago objela in zima bo kmalu tu. 

Ker želimo ponuditi družinam v stiski in beguncem pomoč, v sklopu programa Karma joga in v sodelovanju s Slovensko filantropijo organiziramo zbiranje oblačil ter higienskih pripomočkov.

Zaradi omejenega prostora za zbiranje zalog, so nas prostovoljci prosili naj zbiramo le sezonska oblačila, in tisto kar bodo lahko družinam nemudoma dostavili. 

Seznam stvari je naslednji:
Ø HIGIENSKI PRIPOMOČKI: šamponi, mila, zobne ščetke, zobne paste, pralni praški, kreme, gobice/vilede, detergent za posodo.

Ø OBLAČILA za otroke, ženske (velikosti le S in M) in moške (velikosti le S in M). Zbiramo le sezonska, jesensko-zimska oblačila!
– kavbojke, trenirke,
– puloverji,
– spodnje perilo,
– nogavice,
– topla obutev,
– otroška sezonska (topla) oblačila (od 0-14 let): hlače, majice s kratkimi in dolgimi rokavi, bodiji, puloverji, nogavice, spodnje perilo,
– kape, šali, rokavice za otroke, zimski pajaci,
– nahrbtniki.

V omarah se nam sigurno nabirajo oblačila, ki smo jih že prerasli in jih ne potrebujemo. 
Zagotovo imamo kakšno zobno ščetko in šampon odveč. 

Vadeči lahko potrebščine prinesete v času svojih rednih programov joge do petka, 16.11.2018 do 19.30 ure, v prostore joga studia Yoga Yama na Celovški cesti 32, ostali pa prosimo 15 minut pred termini rednih programov joge objavljenih na urniku. Takrat bo prisoten učitelj joge. 

Zaključek akcije se bo zgodil ob 19.30 uri, ko vas v zahvalo vabimo na prakso joge. Prakso vodi naša Ajda, pobudnica in organizatorka akcije. 

Po koncu programa se bo oglasila ekipa prostovoljcev Slovenske filantropije ter prevzela zbrane donacije.

Iskrena hvala.