Maha Sadhana s Sandro Petro Pintarić


“Maha” pomeni velika, celovita jogijska praksa. Maha Sadhana je edinstvena praksa Dharma yoge, ki prihaja preko učenja Sri Dharma Mittre in njegovih 50 let izkušenj klasične tradicije yoge. Je globoka, čistilna praksa (sadhana) ki se prične z uvodnimi praksami dihanja, zvoka in čiščenja. Spoznali se bomo z neprecenljivimi učenji etičnih načel (Yama, Niyama). Praksa se nadaljuje skozi dolgo, izzivov polno Shiva Namaskar Vinyaso. To je praksa. ki vzpodbuja pretok prane (energije) skozi hrbtenico in ustvarja globoko ravnotežje telesne, psihične in intuitivne ravni posameznika. V praksi asan bo predstavljeno, kako poiskati pravilen položaj z naravnavami in objasnjena bo globoka duhovna namera v praksi. Skozi Maha Sadhano boste imeli moč preizkusiti variacije zahtevnih položajev in lahko boste pridobili znanje, kako postopoma priti do njih. Ne glede na to, katero tradicijo joge vadite osebno, lahko pričakujete graciozno in hkrati zahtevno prakso, ki prihaja iz osebne izkušnje 50 letne prakse Sri Dharma Mitre, žive legende joge.

Sandra Petra Pintarić je učiteljica joge iz Zagreba z dolgoletno izkušnjo prakse joge. Vadi jo od leta 2001, ko se je odločila spremeniti tok življenja. Daljše obdobje je redno vadila, obiskovala tečaje joge, pranajame, meditacije, krij in umika v tišino pri Art of Living. Po poškodbi je začela poglobljeno vaditi Asthanga Vinjaso. Po letu 2007 je pričela učiti Vinjaso, Asthanga vinjaso in restorativno jogo. Bila je na izobraževanjih pri svetovnih učiteljih Power yoge, Vinjase, Asthange, Jivamukti…

Leta 2009 se je spoznala z učiteljem Bhakti joge, kar jo je prevzelo njen filozofski in duhovni princip. Takrat se je tudi spoznala z učiteljem Sri Dharma Mitro in od njega dobila inspiracijo znanje in željo po predaji njegovega pristopa k jogi. Leta 2011 je zaključila napredna izobraževanja za senior učiteljico Dharma Yoge 500/800RYT, Joga Nidro in „Psychic Development“. Poučuje modrosti joge, vedsko filozofijo, psihologijo in Bhakti jogo.

Sandra je umetnica, in v izdelavi nakita vešče združuje duhovnost in simboliko Ved (mandale, yantre, čakre…). Izobražuje se v klasičnem dizajnu interierja, Vastu- vedsko arhitekturo in jogo dizajna.

CENA:
25/15 eur
Znižana cena velja za člane YogaYame, Pot joge, Joga Do in QI Lab

Obvezna je prijava na: info@yogayama.si

Delavnica poteka v hrvaškem jeziku.

Več o Sandri:

www.yogazagreb.com

www.vastuhealingarts.com