Nesebična moda (petek, 25.10.)


Kaj imata skupnega joga in moda?

Obe lahko delujeta nesebično, to je odvisno od nas, saj kot je rekel Vivekananda:
»Odgovorni smo za to, kar smo in imamo moč, da iz sebe ustvarimo karkoli želimo. Če je to, kar smo zdaj, posledica naših preteklih dejanj iz tega nedvomno sledi, da karkoli želimo biti v prihodnosti, lahko ustvarimo s svojim sedanjim delovanjem in razmišljanjem. Zato je dobro vedeti, kako delovati.«

In dobro je delovati nesebično. Zato ste nesebično vabljeni na dogodek Nesebična Moda, kjer si boste lahko ogledali, pomerili, kupili unikatne izdelke iz recikliranih materialov, upcycling/nadgradnja.

S tem nakupom boste nesebično pomagali, saj bo izkupiček darovan projektu Botrstvo za slovenske otroke iz družin v stiski.

To bo dogodek kjer vas bomo opomnili, kako pomembno je tako ravnanje, da je potrebno podpirati lokalne oblikovalce, biti pozoren na izvor oblačila, kje, kako in kdo je kos oblačila izdelal. Iz kakšnih materialov je oblačilo narejeno, predvsem pa spodbujali recikliranje, torej star pulover predelati v nekaj »modnega«.

KAJ: Nesebična moda
KDAJ: petek, 25. oktober 2019 ob 18:30-19.45
KJE: Joga studio Yoga Yama, Celovška cesta 32, Ljubljana- Šiška

CENA:
Prostovoljni prispevek.
Narava petkovih karma joga dogodkov je dobrodelna.

Del prispevkov je darovan projektu Botrstvo za slovenske otroke iz družin v stiski, del je namenjen kritju stroškov izvajalca, del pa dobrodelni organizaciji po izbiri izvajalca (OPOMBA: primerljiva vrednost programa na prostem trgu je 10-15 eur).

Prijave niso potrebne.