Zbiralna akcija šolskih potrebščin v Yoga Yami 2021


Epidemija in z njo povezani ukrepi so v finančno stisko potisnili veliko število družin, šolsko leto in nakupi pogosto dragih šolskih potrebščin, učbenikov in knjig pa se brezbrižno približuje.
 
V Yoga Yami smo se zato odločili organizirati zbiralno akcijo šolskih potrebščin za vse tiste otroke, ki si jih to poletje ne bodo mogli privoščiti tako zlahka.
 
Zvezke, barvice, voščenke, peresnice in druge šolske potrebščine bomo v prostorih Yoga Yame zbirali vse do konca meseca avgusta.
 
Tedaj nam bo na pomoč priskočila Slovenska filantropija, ki bo poskrbela, da zbrane potrebščine pridejo v roke tistih otrok, ki jih najbolj potrebujejo.
 
Prav v ta nam je posredovala tudi seznam stvari, ki bi jih šolski otroci najbolj potrebovali.
To so:
– veliki karo ali brezčrtni zvezki,
– navadni in tehnični svinčniki,
– radirke,
– geotrikotniki,
– šilčki,
– kolaž papir,
– risalni bloki,
– nalivna peresa,
– žepna računala in
– šestila (lahko tudi rabljena).
 
Pobrskajte po predalih svoje pisalne mize za kakšno odvečno stvarjo ali pa zavijte v najbližjo papirnico in skupaj z nami naredite nekaj dobrega!
 
KAJ?
Zbiralna akcija šolskih potrebščin za otroke iz socialno ogroženih družin
 
KDAJ?
Do 26. avgusta petnajst minut pred začetkom poletnih ur joge, ki se v Yoga Yami odvijajo vsak torek, sredo in četrtek zvečer od 19.15 pa do 19.30.
 
KJE?
Yoga Yama
Celovška cesta 32
1000 Ljubljana
 
V kolikor vam navedeni termini zbiranja ne ustrezajo, pokličite in našli bomo način, da potrebščine pripotujejo do otroških rok.
 
Koordinatorka dogodka je Anja Guid, učiteljica joge.
Več informacij: 041 634 475