TANTRA JOGA


TANTRA JOGA

Čutno povezovanje.

Tečaj Tantra joga je organiziran kot sklop desetih samostojnih delavnic. Tantrična jogijska praksa v sebi skriva zakladnico načinov s katerimi lahko partnerja poglobita medsebojni stik, se naučita podpirati drug drugega, se energetsko povežeta.

Kaj lahko pričakujete od tečaja Tantra joga?

Na tečaju Tantra joga bomo prebujali svojo življenjsko energijo in jo usmerjali v višje energetske centre. Skozi preplet različnih jogijskih položajev in dihalnih tehnik jo bomo dvignili v srce, kjer domujeta čutenje in predaja,  v področje grla, ki je povezano z neizrečenimi občutki in v področje med obrvmi, kjer se razvija intuicija.

Pridobili bomo znanje o tem, kako v paru začutiti dotik v nežnih jogijskih položajih. S pomočjo glasbe bomo stopili v stik s svojim čutenjem in se odprli notranji zaznavi. Z masažnim dotikom v paru bomo odgrinjali tančice svoje negotovosti. Tantrična meditacija bo povezala doživljaje in spoznanja v celoto.

Komu je tečaj Tantra joga namenjen?

Tečaj Joga masaža je namenjen vsem, ki bi radi poglobili partnerski odnos.
Zaželjeno je, da pridete v paru – s partnerjem, prijateljem/-ico, z nekom s katerim ste povezani in bi radi poglobili odnos. V primeru, da nimate para in vas vsebina zanima, to povejte ob prijavi. 

Tečaj Tantra joga poteka na Celovški 108, Ljubljana – Šiška. Vsaka delavnica traja 2 uri. 

Prispevek za sklop 10-ih dveurnih delavnic Tantra joga bo objavljen naknadno.
*Znižana cena velja za člane Pot joge, študente, dijake in upokojence. 

Tečaj Tantra joge trenutno ne poteka.

V primeru zanimanja se obrnite na nas. 

Tečaj Tantra joga vodi Dejan Žuna.