Skupinska regresija v pretekla življenja


Pridite z nami na vznemirljivo potovanje v življenje, ki ste ga nekoč živeli in odkrijte njegove darove in lekcije, ki jih lahko uporabite v sedanjem življenju.

Ta praktična delavnica je namenjena vsem, ki si želite izvedeti več o sebi in svoji preteklosti.

Marsikdo se sprašuje, kaj je bil v preteklosti, in od kod izvirajo naše globoke želje in nagnjenja, pa tudi nekateri strahovi, ki jih občutimo. Vse to, in še marsikaj drugega boste lahko spoznali na tem potovanju v preteklost. Ta skupinska delavnica regresije v pretekla življenja je priložnost, da lahko odkrivate globino spoznanj vaše duše, vaše talente in vašo misijo v tem svetu. Lahko vam razkrije vaše notranje motive in izvor vaših sedanjih življenjskih izzivov. Lahko tudi odkrijete, kako so bili ljudje, ki vas obdajajo sedaj, povezani z vami v preteklem življenju.

KAJ?
Skupinska regresija v pretekla življenja
KDAJ?
Nedelja, 19.11.2017 od 9.30 do 12.30
KJE?
Joga studio Yoga Yama, Celovška 32, Ljubljana-Šiška
CENA?
50/*35€
*Znižana cena velja za člane Yoga Yame, Joga Do in Pot joge

Prijave na
info@potjoge.si

Kako poteka skupinska regresija v pretekla življenja?

Skupinska regresija je zelo primerna za vse, ki jim je to prvo potovanje v preteklost.

Delavnica skupinske regresije se začne s predavanjem, v katerem boste izvedeli vse o tem, kaj regresija je in kako poteka, skupaj z vsemi praktičnimi napotki, da bo vase doživetje čimbolj uspešno. Imeli boste priložnost postaviti vprašanja, tako da se lahko razprši sleherni dvom. Izvedeli boste tudi zanimive stvari o našem podzavestnem umu, in kako je mogoče, da lahko obudimo spomine iz preteklih življenj.

Predavanju bo sledila skupinska regresija v pretekla življenja. Skupaj se bomo podali v pretekla življenja in vsak bo odšel natančno tja, kjer bo dobil odgovore na svoja vprašanja. Na vsakem koraku tega potovanja boste vodeni, tako da boste lahko raziskali tisto življenje, ki je pomembno za vas. Pomikali se bomo skozi različna obdobja tega življenja, tako da si boste lahko ustvarili sliko o njem in dojeli, kaj bi se naj naučili iz danih doživetij.

Na koncu, ko se bomo vsi vrnili nazaj v stanje budne zavesti, bomo imeli še skupinski razgovor o naših doživetjih, in kako jih lahko uporabimo za izboljšanje našega sedanjega življenja.

Delavnico vodi Petra Guštin.

Petra se z bhakti jogo (jogo predanosti in ljubezni) ukvarja od leta 1991. Do leta 2006 je živela v ašramih bhakti joge v Sloveniji, Nemčiji, Švedski, USA in Indiji, kjer je prakticirala duhovno prakso bhakti joge – mantra meditacijo, študij starodavnih filozofskih tekstov joge in nesebično delo.

Leta 2007 si je pridobila izobrazbo v hipnoterapiji preko HMI (Hypnosis Motivation Institute) v Tarzani, Kaliforniji, ki je prva akreditirana univerza za hipnoterapijo. Leta 2008 je začela s privatno prakso hipnoterapije v Hillsboroughu, v Severni Karolini, kjer je pomagala svojim klientom izboljšati kvaliteto življenja s pomočjo hipnoterapije.

Leta 2014 se je vrnila v Slovenijo in začela s predavanji in delavnicami po Sloveniji. Postala je zunanji učitelj za spletne tečaje na Bhaktivedanta kolidžu v Radhadešu v Belgiji. Preko delavnic, predavanj in tečajev podaja svoje znanje in izkušnje iz hipnoterapije in tudi znanje, izkušnje in spoznanja, ki si jih je pridobila v 26 letih intenzivne prakse bhakti joge in študija starodavnih vedskih tekstov.

Prisrčno vabljeni!