Eterična olja in joga (petek, 8.3.)


Drage dame!
Na ta poseben dan, 8.3., dan žena, bo v Yami dišalo.

Na petkovi karma joga delavnici bomo povezali dihanje, meditacijo, sproščanje in eterična olja.

Eterična olja posedujejo moč rastlin in so dar narave. Z uporabo kakovostnih eteričnih olj lahko izboljšamo svoje zdravje in počutje.

Naučite se izbrati kakovostno eterično olje, ki je namenjeno prav vam. Eterična olja imajo neverjetne pozitivne učinke ne le na samo telo ampak tudi na naše emocije. Pomagajo nam lahko pri glavobolih, stresu, nespečnosti, napetosti, kožnih boleznih in pri utrjevanju imunskega sistema. So poglaviten del našega zdravja in počutja.

Čeprav je uporaba eteričnih olj zelo razširjena, le malo ljudi pozna njihovo zdravilno moč. Zato vam bosta izvajalki delavnice skupaj predstavili različna olja, ter njihovo pravilno in varno uporabo v vsakdanjem življenju.

Pridružite se nam in spoznajte svet eteričnih olj.

Nato pa se bomo udeležili vodene meditacije dihanja s posebno aromo, ki nas bo popeljala v prostor, kjer se bomo prizemljili ter našli mir, tišino, popolnost in samozadostnost.

Ob koncu se bomo posladkali z okusnim veganskim prigrizkom.

Vsi udeleženci boste lahko domov odnesli vzorček vam priljubljenega eteričnega olja, skupaj s tabelo o povezavi med čakrami in eteričnimi olji.

KAJ: Eterična olja in joga – najboljši blend
KDAJ: petek, 8.3., 19.30-20.45
KJE: Joga studio Yoga Yama, Celovška 32, Ljubljana

CENA:
Prostovoljni prispevek.
Narava petkovih karma joga dogodkov je dobrodelna.
Prispevki so darovani projektu Botrstvo za otroke iz družin v stiski.

PRIJAVE do zasedbe mest:
info@potjoge.si

Delavnico vodita:
Svetlana Tsarl,
mama dveh sinov, ki uspešno uporablja eterična olja pri masaži in
meditaciji. Je mojstrica kuhanja in peke čudovitih tort in prav v kuhinji se največ poslužuje eteričnih olj, dajo namreč piko na “i” vsaki sladici.

Maja Vrieling,
je doTERRA Wellness Advocate več kot 2 leti in aktivno uporablja olja že več let. Je mama dvema fantkoma (3 in 7 let). Priprava predstavitev in delavnic z eteričnimi olji ji daje veliko navdiha, da svoje znanje in izkušnje deli z drugimi in