vinjasa flow

Joga med platnicami (petek, 19.4.)


Kot joga so tudi besede med platnicami tiste, ki nas ob sivih in monotonih dneh vodijo bliže k nam samim. Petkov večer bodo tako poleg joge zaznamovale tudi knjige. Takšne, ki jih je vredno prebrati večkrat.

KAJ: joga med platnicami
KDAJ: petek, 19.4. ob 19.30
KJE: Joga studio Yoga Yama, Celovška 32, LJ-Šiška

Enourni praksi bo sledil sproščen pogovor o literaturi, ki nas je navdihnila, obogatila, oblikovala. Zaželeno je, da vsak izmed vas s seboj prinese sebi ljubo knjigo (ali več teh!), katere vsebino bi rad delil tudi z drugimi – pa naj bo to zbirka poezije, kuharski priročnik ali filozofski esej.

Praksa joge bo primerna tako za začetnike kot tiste, ki se z jogo ukvarjate že dlje časa.

Srčno vabljeni!

Koncept in izvedba: Anja Guid, učiteljica joge v usposabljanju

Delavnica je narave prostovoljnih prispevkov. Zbran denar bo namenjen projektu Knjižnica pod krošnjami (https://www.facebook.com/KnjiznicaPodKrosnjami/).

Število mest na delavnici je omejeno.
Za prijavo pišite na info@potjoge.si

‘Brati, me je naučila, je uiti življenju. Na moji nuji ni bilo ničesar, kar bi spominjalo na njeno, a tudi meni je šlo za nekaj podobnega. Brati, sem izvedela sama, je, kot bi imel življenje in ga hkrati ne imel, živeti, ne da bi tvegal, bilo je lahko in zdelo se je osvobajajoče, čeprav ni nagrajevalo z ničemer konkretnim.’ – Katja Perat, Mazohistka