Joga za Nikino prijazno vas (petek, 5.4.)


Ta petek (5.4.) bomo na karma jogi zbirali prispevke za Zavod Nikina prijazna vas – center za ozaveščanje in zaščito živali.

KAJ: Joga za Nikino prijazno vas
KDAJ: petek, 5.4. ob 19.30
KOLIKO: dobrodelen prostovoljni prispevek

Njihov projekt temelji na ozaveščanju o odnosu človeka do živali in ljudi, do okolja in o zdravi rastlinski prehrani. Zaenkrat na posesti domujejo kravici Mama in Nika, ter pujski Pepa in Rozi, mini koza Tina in kozel Srečo, želve Hilda, Roza, mucka Poldi in Nežika.

Če se kdo karma joge ne more udeležiti, pa bi vseeno rad prispeval za Nikino prijazno vas, trenutno pri njih poteka akcija Podari košček zemlje.

Pred njimi je namreč še en velik korak – odkup posestva, na katerem so z ljubeznijo zgradili tople domove njihovim rešenim živalskim prijateljem. Z donacijo 10 EUR podari košček zemlje rešenim živalim in odpri en puzel, ki bo simbolično prikazoval tvoj košček podarjene zemlje. Skupaj bomo odprli 3000 puzlov in živalim, ki živijo v Nikini prijazni vasi odkupili zemljo, ki bo postala njihov dom. Omogočili jim bomo lepo življenje, one pa bodo glas vseh tistih, ki tega nimajo.

Druga možnost je, da postanete boter rešenim živalim, ali pa kupite knjigo Zgodbe iz Nikine prijazne vasi. Več si o Nikini prijazni vasi lahko preberete na njihovi Fb strani ali na njihovi spletni strani
http://www.nikina-kuhalnica.si/

Idejna zasnova in vodenje prakse joge Lidija Bratovič.