Mala in velika šola tibetanskih posodic


Potovanje v čudoviti svet holističnega zvoka.

V mali šoli, dopoldanskem delu, ki traja 4 ure bomo spoznali, kako izbrati pravo tibetansko posodo zase, na kaj biti pozorni pri nakupu in kako jo uporabljati v vsakdanjem življenju za dobro počutje in ravnovesje. Učili se bomo različnih tehnik udarcev in načinov ambientalnega igranja. S posodicami bomo meditirali, se sproščali, si dvigovali življenjsko energijo, čistili prostor, delali živo vodo. Skozi povezavo teorije in prakse bomo pridobili izkustveno uporabno znanje.

Velika šola je nadgradnja male šole, popoldanski del traja dodatne 4 ure. Poudarek bo na polaganju posod na telo. Seznanili se bomo z zvočnim tretmanom, tehnikami drsenja po telesu s posodicami, učinki vibracij in zvoka na telo prejemnika, pozitivnimi lastnostmi za dvig življenjske energije in za doseganje ravnovesja v telesu. Učili se bomo kako ga izvedemo sebi ali komu drugemu.

Holistični zvok je komplementaren, s pridobljemi znanjem bo mogoče oplemeniti marsikatero področje, s katerim se ukvarjate. Posodice so čudovit pripomoček, ki ga lahko uporabimo tudi zgolj zase in za svoje bližnje. Za sprostitev, za meditacijo, za nežno masažo z zvokom in vibracijami. Posode bodo na voljo tudi za nakup.

KDAJ?
Nedelja, 14.5.2017
9.00 – 13.00 mala šola tibetanskih posod
14.00 – 18.00 velika šola tibetanskih posod

KJE?
YogaYama, Celovška 32

CENA?
50*/60 eur za malo šolo
100*/120 eur za celoten sklop (mala + velika šola)

(znižana cena velja za člane Yoga Yama, Pot joge, Točka joge, Qilab in Društva Neskončnost ter zgodnje prijave do vključno srede 10.5.)

Število udeležencev je omejeno. Obvezna je prijava na:
info@potjoge.si

Obe delavnici – malo in veliko šolo tibetanskih posod bo vodil zvočni terapevt Marjan Zelenik. Marjan se s komplemetarno zvočno terapijo ukvarja zadnjih dvajset let. Širina njegovega področja dela z zvokom obsega individualno zvočno masažo s tibetanskimi posodicami, energetske masaže, vodno zvočno masažo, skupinske zvočne seanse s planetarnimi gongi in drugimi instrumenti.