Tantra joga masaža – delavnica na Mariborskem Pohorju


Čutna delavnica, ki se bo izvajala v Wellnesu v hotelu Bolfenk na Mariborskem Pohorju, kjer bomo raziskovali telo in zavest v toplih savnah (turška, finska, whirlpool,….).

Delavnica tantra joga masaže nam bo dala znanje o tem, kako v paru začutiti dotik v nežnih jogijskih položajih. Odkrivali bomo tehnike pranajame v turški savni in nežne tantrične masaže v blagi finski savni.
Delavnica poteka brez oblačil.

Tantrična jogijska praksa v sebi skriva zakladnico načinov s katerimi lahko partnerja poglobita medsebojni stik, se naučita podpirati drug drugega, se energetsko povežeta.

Na delavnici bomo prebujali svojo življenjsko energijo in jo usmerjali v višje energetske centre. Skozi preplet različnih praks jo bomo dvignili v srce, kjer domujeta čutenje in predaja, v področje grla, ki je povezano z neizrečenimi občutki in v področje med obrvmi, kjer se razvija intuicija.
Z masažnim dotikom v paru bomo odgrinjali tančice svoje negotovosti
Tantrična meditacija bo povezala doživljaje in spoznanja v celoto.

Zaželjeno je, da pridete v paru – s partnerjem, prijateljem/-ico, z nekom s katerim ste povezani in bi radi poglobili odnos. V primeru, da nimate para in vas vsebina zanima to povejte ob prijavi.

S seboj prinesite osebne stvari za savnanje + sol + med + olje. Zaželjeno je imeti tudi jogijsko blazino za bolj poglobljeno prakso.

KAJ?
Tantra joga masaža
KDAJ?
petek, 24.02.2017 ob 20.30
CENA?
Vstopnina v Wellnes 15 eur + prostovoljni prispevek za predavatelja

Število udeležencev je omejeno. Obvezna je prijava.

Prijave in informacije: dejan.zuna@gmail.com

Program vodi DEJAN ŽUNA, eden izmed sokreatorjev studia Yoga Yama. Tantrik, učitelj joge, mag, filozof, meditator, popotnik, praktikant borilnih veščin, raziskovalec gibanja, maser:
– svojo učiteljsko pot je začel v Indiji in znanje nadgradil na različnih usposabljanjih doma in v tujini,
– do danes je vodil več kot 3000 ur programov,
– usposablja učitelje joge v svoji joga šoli POT JOGE, ki je registrirana pri Joga združenju Slovenije in pri Svetovni zvezi joge Yoga Alliance, ZDA.

Hari Om