Tantra joga masaža – delavnica na Pohorju


Zanimiva delavnica, ki se bo izvajala v Wellnesu v hotelu Bolfenk na Mariborskem Pohorju, kjer bomo raziskovali telo in zavest v toplih savnah (turška, finska).

Delavnica tantra joga masaže nam bo dala znanje o tem, kako v paru začutiti dotik v nežnih jogijskih položajih. Odkrivali bomo tehnike Pranajame v turški sauni in nežne tantrične masaže v blagi finski sauni.

Tantrična jogijska praksa v sebi skriva zakladnico načinov s katerimi lahko partnerja poglobita medsebojni stik, se naučita podpirati drug drugega, se energetsko povežeta.

Na delavnici bomo prebujali svojo življenjsko energijo in jo usmerjali v višje energetske centre. Skozi preplet različnih jogijskih položajev in dihalnih tehnik jo bomo dvignili v srce, kjer domujeta čutenje in predaja, v področje grla, ki je povezano z neizrečenimi občutki in v področje med obrvmi, kjer se razvija intuicija.

S pomočjo glasbe bomo stopili v stik s svojim čutenjem in se odprli notranji zaznavi. Z masažnim dotikom v paru bomo odgrinjali tančice svoje negotovosti. Tantrična meditacija bo povezala doživljaje in spoznanja v celoto.

Zaželjeno je, da pridete v paru – s partnerjem, prijateljem/-ico, z nekom s katerim ste povezani in bi radi poglobili odnos. V primeru, da nimate para in vas vsebina zanima to povejte ob prijavi.

S seboj prinesite osebne stvari za savnanje + sol + med + olje. Zaželjeno je imeti tudi jogijske blazine za bolj poglobljeno prakso.

KAJ?
Tantra joga masaža
KDAJ?
sobota, 07.01.2017 ob 20.00
CENA?
Vstopnina v Wellnes + prostovoljni prispevek za predavatelja

Število udeležencev je omejeno. Obvezna je prijava.

Prijave in informacije: dejan.zuna@gmail.com

Program vodi DEJAN ŽUNA, eden izmed sokreatorjev joga studia Yoga Yama Ljubljana-Šiška. Tantrik, učitelj joge, mag, filozof, meditator, popotnik, praktikant borilnih veščin, raziskovalec gibanja, maser:
– svojo učiteljsko pot je začel v Indiji in znanje nadgradil na različnih usposabljanjih doma in v tujini,
– do danes je vodil več kot 3000 ur programov,
– usposablja učitelje joge v svoji joga šoli POT JOGE, ki je registrirana pri Joga združenju Slovenije in pri Svetovni zvezi joge Yoga Alliance, ZDA.