Tantra joga masaža


Delavnica tantra joga masaže v soboto, 17.12. nam bo dala znanje o tem, kako v paru začutiti dotik v nežnih jogijskih položajih.

Tantrična jogijska praksa v sebi skriva zakladnico načinov s katerimi lahko partnerja poglobita medsebojni stik, se naučita podpirati drug drugega, se energetsko povežeta.

Na delavnici bomo prebujali svojo življenjsko energijo in jo usmerjali v višje energetske centre. Skozi preplet različnih jogijskih položajev in dihalnih tehnik jo bomo dvignili v srce, kjer domujeta čutenje in predaja, v področje grla, ki je povezano z neizrečenimi občutki in v področje med obrvmi, kjer se razvija intuicija.

S pomočjo glasbe bomo stopili v stik s svojim čutenjem in se odprli notranji zaznavi. Z masažnim dotikom v paru bomo odgrinjali tančice svoje negotovosti. Tantrična meditacija bo povezala doživljaje in spoznanja v celoto.

Zaželjeno je, da pridete v paru – s partnerjem, prijateljem/-ico, z nekom s katerim ste povezani in bi radi poglobili odnos. V primeru, da nimate para in vas vsebina zanima to povejte ob prijavi.

S seboj prinesite dve večji brisači na osebo in masažno olje.

KAJ?
Tantra joga masaža
KDAJ?
sobota, 17.12.2016 ob 19.00
CENA?
30/25 eur na par
(znižana cena velja za člane Pot joge, Točka joge in člane Yoga Yame ter zgodnje prijave do vključno 12.12.)

Število udeležencev je omejeno. Obvezna je prijava.

Prijave in informacije: dejan.zuna@gmail.com

Program vodi DEJAN ŽUNA, eden izmed sokreatorjev studia Yoga Yama. Tantrik, učitelj joge, mag, filozof, meditator, popotnik, praktikant borilnih veščin, raziskovalec gibanja, maser:
– svojo učiteljsko pot je začel v Indiji in znanje nadgradil na različnih usposabljanjih doma in v tujini,
– do danes je vodil več kot 3000 ur programov,
– usposablja učitelje joge v svoji joga šoli POT JOGE, ki je registrirana pri Joga združenju Slovenije in pri Svetovni zvezi joge Yoga Alliance, ZDA.