Večerni ritual z JIN JOGO


5 PRAKS JIN JOGE
Praksa Jin joge je lahko čudovit večerni ritual, ki nas zaziblje v sproščen regenerativen spanec. 

Vzemite si čas zase. Najdite prijeten miren kotiček. Obdajte se z mehkimi pouštrčki in toplimi dekicami. 

Pridružite se nama na razteznem razvajanju z jin jogo. 
Izberite med petimi predlogi praks: 

JIN JOGA S POUDARKOM NA MEDENICI
Z nežnimi razteznimi položaji vstopamo v področje medenice. Sproščamo napetosti v vezivnem tkivu. Prakso je priporočljivo izvesti zvečer ali pred spanjem.  Za umiritev, sprostitev, ponotranjenje.

JIN JOGA NEŽNA RAZTEZNOST
Najprej vstopimo v prijetno pretočnost v kolčnem predelu in se potem predamo raztegom večjih miščinih skupin, ki ga obdajajo. Za prakso potrebujemo joga kvader (ali debelejšo knjigo s trdimi platnicami iz vaše knjižne police) in jogijski trak (pas, šal). 

JIN JOGA NOTRANJA OBNOVA
S prakso predaje v položajih odlagamo napetosti in vzpodbujamo proces notranje obnove. Za prakso potrebujemo dekico, kakšen poušterček in joga kvader (ali debelejšo knjigo s trdimi platnicami iz vaše knjižne police). 

JIN JOGA ODLAGANJE NAPETOSTI
Skupaj vstopimo v področja okrog medenice, v katerih se najpogosteje zgoščajo napetosti zaradi sedečega načina vsakdana. Z razteznimi položaji vzpodbujamo sprostitev. Napetosti preko zadnje strani telesa odlagamo v podlago. Za prakso potrebujemo dekico, kakšen poušterček in joga trak (pas, šal, ruta).

JIN JOGA ČAS ZASE
Praksa bo razveselila tiste, ki ste radi na trebuščku. Nekoliko več poudarka je na hrbtenici. Za prakso potrebujemo joga podlogo. In čas zase.

Prijetno crkljanje, Nataša in Dejan