108 pozdravov soncu ob zimskem solsticiju


Vabljeni v petek, 22. 12. 2017 ob 19:30 na izvajanje 108 pozdravov soncu. 
Številka 108 ima v svetu joge velik simbolni pomen. S ponovitvami te temeljne vinjase jogi lahko občasno tudi preveri svojo telesno pripravljenost. 

Preko fizičnega izvajanja zaporedja jogijskih položajev, se bomo poglabljali v stanje uma in z ritmičnim ponavljanjem postavljali um v fokus. Ker je izvajanje 108 pozdravov soncu fizično zahtevnejše, bomo šli skozi prakso skupaj. V trenutku, ko nam bo postalo težko in bomo zaslišali dih soudeleženca poleg sebe, nam bo dana možnost povezave s skupno energijo in nadaljevanja izvajanja pozdravov soncu z močjo celotne skupine.

21. decembra se vsako leto zgodi zimski sončev obrat, ki ga bomo pozdravili in skupaj zajeli pomirjeno energijo prihajajoče zime. Čas praznikov in obdarovanj nas je navdihnil k odločitvi, da podarimo celoten izkupiček prostovoljnih prispevkov projektu Botrstvo, ki deluje v dobrobit otrokom po Sloveniji.

KAJ?
108 pozdravov soncu

KDAJ?
Petek, 22.12. 2017 ob 19:30

KJE?
Joga studio Yoga Yama, Celovška 32, Ljubljana-Šiška

CENA?
Prostovoljni prispevki
Dogodek se odvija v sklopu petkovega programa karma joga, ki ga organiziramo z željo delovanja za dobro skupnosti. Zaželeni so prostovoljni prispevki, ki bodo v celoti namenjeni Botrstvu.

PRIJAVE?
info@potjoge.si

Prisrčno vabljeni!