Sproščujoče potovanje po energetskih centrih ob zvokih flavte


Vodeno sproščanje, joga nidra, nas bo popeljalo preko zavedanja telesnih občutkov do povezanega sproščenega toka diha in umiritve uma. Dovolili si bomo odložiti vsa nelagodja in napetosti. 

Po želji bomo lahko od tu naprej ozaveščeno potovali vase v sedečem meditacijskem položaju ali nadaljevali v ležečem položaju.

V nadaljevanju bomo ozavestili posamezne predele telesa povezane z energetskimi centri, poglobili zaznavo in se mentalno naravnali na ustvarjanje regeneracije in harmonije v posameznem centru. Globino občutenja in pretočnosti bodo nadgradili zvoki flavte izpod prstov akademske glasbenice in bodoče joga učiteljice Jasmine Šubic. 

Vabljeni vsi, ki bi radi vzpostavili globlji stik z občutenjem svojega energijskega telesa. Vsi, ki bi se radi sprostili in obnovili moči po napornem delovnem tednu. Vsi, ki bi radi v vikend vstopili z občutkom napolnjenosti in pretočnosti.

KAJ?
Sproščujoče potovanje po energetskih centrih ob zvokih flavte

KDAJ?
Petek, 8.12. 2017 od 19:30-20:30

KJE?
Joga studio Yoga Yama, Celovška 32, Ljubljana-Šiška

CENA?
Prostovoljni prispevki
Dogodek se odvija v sklopu petkovega programa karma joga, ki ga organiziramo z željo delovanja za dobro skupnosti. Zaželeni so prostovoljni prispevki, ki so namenjeni izvajalcu v zahvalo za čas, znanje in trud.

PRIJAVE?
info@yogayama.si

Prisrčno vabljeni!